Rijvaardigheidstraining: Wat een geweldige dag!

Vandaag hebben we als club in samenwerking met Van den Top Rijopleidingen en MotoVeda een rijvaardigheidstraining gedaan.

Leden van de club konden zich opgeven voor deze rijvaardigheidstraining, en hier werd goed gebruik van gemaakt.
Alle deelnemers werden vanaf 09:00uur verwacht bij MotoVeda in Ede waar we werden ontvangen met een kop koffie en iets lekkers erbij.
Na lekker bijgekletst te hebben met iedereen was het tijd om te beginnen.

Het kan wel eens voorkomen dat je motor op z’n kant komt te liggen, vervelend natuurlijk. Maar dan rijst de vraag; hoe krijg ik m weer overeind, zeker als je in je eentje bent. Dit werd haarfijn gedemonstreerd door Erik van den Top, waarna enkelen van ons dit ook met succes hebben gedaan.

Daarna werd het tijd om op de motor te stappen naar de 1e locatie waar we de snelle slalom en de noodstop geoefend hebben, gevolgd door stapvoets rijden en halve draai linksom op een andere locatie.

Na deze laatste 2 oefeningen hebben we met de groep een mooi stuk Gelderland gezien waarna we op de parkeerplaats bij Gelredome de uitwijkoefening gedaan hebben.
De terugweg weer een andere toeristische route naar MotoVeda gereden.

Daar aangekomen werden we getrakteerd op lekkere tosti’s, krentebollen en fruit!
Iedereen die voldaan zijn of haar buikje vol had kreeg van MotoVeda nog een goodie.

Voor zover ik van deelnemers gehoord heb was iedereen heel erg tevreden en vol lof over deze trainingsdag. Ik kan het hiermee alleen maar volledig eens zijn. We hebben een prachtige dag gehad waarbij iedereen, gevorderd of niet, veel of in ieder geval iets geleerd heeft en mee kan nemen in in zijn of haar toekomstige kilometers op ons mooie 3 of 4-wielige balansvoertuig!

Namens alle deelnemers nogmaals dank aan team Van den Top Rijopleidingen en team MotoVeda!

Dit smaakt naar meer!

Plaats een reactie