Even voorstellen… Aldon Hinc

Beste clubleden,

Mijn naam is Aldon Hinc. Woon samen met Jolanta en onze twee Siberische katten bij de stad Groningen. Recentelijk ben ik bestuurslid geworden van deze prachtige club. De ‘oudgedienden’ kennen mij nog wel. Ik ben al sinds 2014 lid van de Piaggio MP3 Club, nu MP3 Club Nederland.

De MP3 jammerlijk de deur uit

In 2014 kocht ik mijn eerste Piaggio MP3 500 ABS. Samen met mijn vriendin Jolanta reden wij vele clubritten maar gingen ook weg op de MP3. Wij gingen op vakantie naar Schotland, Duitsland, België, Polen en Italië. In totaal reden wij probleemloos 30.000 kilometers. Maar bij Jolanta begon het steeds meer te jeuken. Ze wou meer. Ze wou zelf ook de ritten meerijden. In 2018 hebben wij samen ons motorrijbewijs gehaald en ging de MP3 jammerlijk de deur uit. Nu rijdt ze dus ook vrolijk mee in plaats van achterop de ‘brommer’.

Ook ben ik bestuurslid en secretaris van deze club geweest.

Nederland te ‘klein’

Het waren hele leuke en wat turbulente jaren en samen met het bestuur kregen wij de club weer op de rails. Wij, als club, vonden Nederland te ‘klein’ worden en de tijd was rijp dat wij als club bij enkele ritten ook maar het paspoort bij onze bagage moesten meenemen. Dit waren fantastische buitenland-ritten en het was elke avond erg gezellig.

Buschauffeur op de Qliner

In 2018 aanvaarde ik een baan bij Hewlett-Packard in Amstelveen, als Remote engineer voor het Israëlische Indigo Digital Press. Ik begon mijn opleiding in Barcelona. Het was een lastige en stressvolle periode dat mij noodzaakte om mijn termijn als secretaris van deze club niet voort te zetten.

Helaas kwam er een relocation van Amstelveen naar Barcelona. Samen met Jolanta hebben wij besloten dat wij niet emigreren naar deze stad.

Tussentijds heb ik mijn bus rijbewijs behaald en ben nu werkzaam als buschauffeur op de Qliner van Qbuzz in de drie noordelijke provincies. En als de vrije tijd, die erg karig is, en het weer het toelaat, maken wij weer een toertje door het Groninger landschap.

Voor de nieuwe leden onder ons wil ik zeggen: op een volgend clubevent stel ik me graag aan je voor.

Tot dan en hartelijke groet,

Aldon Hinc

2 gedachten over “Even voorstellen… Aldon Hinc”

    • @Brombeer, och lekker? Laat ik zo zeggen; ik heb er enorm veel geleerd en de leercurve was behoorlijk steil. Ook het werken in een internationale gemeenschap was boeiend en dan blijkt dat mensen wereldwijd toch allemaal gelijk zijn.

      Beantwoorden

Plaats een reactie