Sponsors

Motoveda
MotoVeda is al meer dan 50 jaar een begrip in Ede en omstreken op het gebied van (motor) scooters. Vanaf oktober 2009 is MotoVeda officieel dealer van de Piaggio MP3 en inmiddels zelfs PREMIUM én PRIME PIAGGIO dealer. Sinds 2014 zijn zij ook dealer van de Peugeot Metropolis. In hun showroom kunt u de meeste kleuren en uitvoeringen bekijken. Zij beschikken over ook verschillende demonstratievoertuigen.

Wilt u een halve dag of langer rijden dan is de MP3 ook te huur of te bespreken met een instructeur. Deze rijdt vanuit onze winkel met u mee. Maak voor een proefrit of het huren van een MP3 altijd een afspraak. U kunt bij VEDA ook terecht voor onderhoud en (motor) scooters van de bekende merken Piaggio, Gilera (Fuoco!), Peugeot, Honda, Yamaha, Kymco, Sym. MotoVeda heeft vanaf december 2016 een REV’IT en Macna store. Kijk op onze site naar de evenementen en testdagen die wij organiseren. Iedereen is van harte welkom in de showroom aan de Galvanistraat 55 in Ede.

Op vertoon van het lidmaatschapspasje krijgen de leden van de MP3 club bij MotoVeda 10% korting op materiaal, helmen en kleding.

Contact: telefonisch 0318-625625, via de website www.motoveda.nl mail info@motoveda.nl of www.facebook.com/motovedaedewww.instagram.com/motovedaede
Euro Motor
Euro-Motor is opgericht in het jaar 2000, door eigenaar Geert van Soeren. Het is zijn passie om de klant van begin tot eind te begeleiden en te luisteren naar de wensen van de klant om deze vervolgens naar tevredenheid uit te voeren. Euro-Motor beschikt over een professionele werkplaats met gediplomeerde monteurs bij wie u terecht kunt voor reparaties en deskundige adviezen. Zij werken met de nieuwste apparatuur en zijn constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (Motor-)scooters.

In de uitgebreide showroom vindt u een ruime keus aan Piaggio MP3 modellen. Ook de bijbehorende kleding en de vele accessoires van de MP3 hebben zij op voorraad. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van de Piaggio MP3. Alle diagnose apparatuur is aanwezig om uw Piaggio van de nieuwste software te voorzien. Nieuwsgierig? Kom dan snel langs voor een proefrit! Tevens beschikken zij over ruim 75 kwaliteitsscooters, zowel nieuw als tweedehands. De scootermerken die zij o.a. voeren zijn Vespa, Piaggio, Sym, Kymco en Yamaha.

Euro-Motor
Oosterdorpsstraat 113
3871AC Hoevelaken
Tel 033-2530660
www.euro-motor.nl
Luytink
Alleen de beste merken zijn goed genoeg bij Luytink tweewielers. Je kunt je bij Luytink vergapen aan merken als Vespa, Aprillia, Sym, Piaggio, Kymco, Honda, Tomos, Yamaha en Peugeot. Stuk voor stuk mooie en betrouwbare tweewielers. Wij verkopen ze nieuw, maar ze zijn zeker ook beschikbaar voor een kleiner budget. Bekijk ons aanbod aan occasions, allemaal goed onderhouden en in uitstekende staat. Door het grote aanbod aan bekende merken is de keus bij Luytink tweewielers groot, je zult zeker de scooter of brommer die aan jouw eisen voldoet vinden. Naast brommers en scooters hebben wij ook een uitgebreid assortiment accessoires waarmee jij je tweewieler nog flitsender kan maken! Daarnaast zijn wij exclusief dealer van de nieuwste Vespa 946 en zijn wij Piaggio Premium Motorscooter Dealer.

Luytink Tweewielers
Violenstraat 39
9712 RG Groningen
050-3125080
www.luytink.nl

Qooder Nederland
Qooder Nederland importeert voertuigen van het Zwitserse bedrijf Quadro Vehicles, een innovatief bedrijf in mobiliteit. Dit bedrijf maakt veilige, betrouwbare en sterke voertuigen op drie of vier wielen onder de merknaam Qooder. Er zijn verschillende modellen leverbaar. Ze hebben allemaal gemeen dat je er met een autorijbewijs op mag rijden. Dit moet je wel gehaald hebben voor 2013. Naast het importeren van deze voertuigen is Qooder Nederland ook leverancier van Qooder-onderdelen voor de Nederlandse markt. In onze vestiging in Tilburg kun je terecht voor onderhoud, reparaties en schadeherstel. Wij beschikken daarvoor over een goed ingerichte werkplaats met speciaal opgeleid en vakkundig personeel. Daarnaast kunnen we een aantrekkelijke verzekering en een gunstige financiering aan onze klanten aanbieden. Wil je een ander voertuig inruilen bij de aanschaf van een Qooder, dan is ook dat mogelijk.

Qooder Nederland
Jules Verneweg 7
5015 BD Tilburg
Tel 085 – 400 70 70
info@qoodernederland.nl
www.qoodernederland.nl
MP3 Centrum Nederland
Motorrijden zonder motorrijbewijs? Dat kan!Benieuwd wat de mogelijkheden zijn, bekijk dan onze site of kom langs in onze showroom in Tilburg. Hier hebben we motoren waarop je met een autorijbewijs mag rijden, mits deze voor 19 januari 2013 is verkregen. MP3 Centrum Nederland verkoopt de merken: Piaggio, Gilera, Peugeot en Qooder (voorheen Quadro Voertuigen), allemaal om mee te rijden met een autorijbewijs, mits behaald voor 19 januari 2013. Naast de verkoop van motorfietsen repareren en onderhouden wij ook de merken Piaggio, Gilera, Peugeot en Qooder. In onze professioneel uitgeruste werkplaats werken ervaren specialisten aan uw motor. Voor al uw vragen en onderdelen kunt u bij ons terecht. Omdat er in Nederland maar weinig mp3 specialisten zijn, maken wij het je met onze ophaal- en terugbrengservice door heel Nederland zo makkelijk mogelijk voor reparatie, onderhoud of schadeherstel. Wilt u een proefrit maken of meer informatie over aantrekkelijke lease-opties? Kom langs, bel of app ons met al je vragen. Wij staan ​​voor je klaar. MP3 Centrum Nederland is een ervaren motor- / scooterbedrijf, actief sinds 2010.

MP3 Centrum Nederland
Jules Verneweg 7
5015 BD Tilburg
Tel 085 – 400 70 70
info@mp3centrumnederland.nl
www.mp3centrumnederland.nl
Nick Brouwer Trading
Nick Brouwer Trading is een motorzaak gevestigd in Leusden die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van MP3’s. Wij bieden u een ruim aanbod aan mooie occasions aan en kunnen u verder voorzien van kleding, helmen en alle denkbare accessoires om uw MP3 compleet te maken.

Nick Brouwer Trading customs houdt in dat wij een standaard MP3 helemaal custom opbouwen tot een unieke sport uitvoering. Om de MP3 echt speciaal te maken wordt een vaak gekozen voor een professioneel gespoten kappen set in een unieke kleur. Om de sportieve look helemaal af te maken worden naar wens alle accenten zwart uitgevoerd. Wat over blijft is een fantastisch eind resultaat waar klanten uit het land voor langs komen..

Nick Brouwer Trading
Ambachtsweg 1D
3831 KA Leusden
Tel (033) 2852034
info@nickbrouwertrading.nl
www.nickbrouwertrading.nl
Tensen 2Wielers Westland
Bent u op zoek naar een scooter om gedurende lange tijd met veel plezier op te rijden? Dan bent u van harte welkom in onze showroom met een groot assortiment van ca. 70 modellen om u vrijblijvend te oriënteren. Tensen 2wielers Westland is gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van motorscooters, scooters, bromscooters, brommers, crossers en snorfietsen (50 tot 500 cc). Wij leveren de merken Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos en helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

U kunt een proefrit maken en in de showroom staat een kop koffie voor u klaar!.

Tensen 2Wielers Westland
Edisonstraat 3
2691 GT ‘s-Gravenzande
Tel (0174) 630 930
info@tensen-tweewielers.nl
www.tensen-tweewielers.nl