Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

De 24 uur van Hoevelaken

Een geweldig internationaal evenement met gasten voornamelijk uit Nederland, Duitsland, Belgie en Verenigd Koninkrijk. Een evenement wat je als MP3 rijder niet mag missen. Een super belevenis!

10 mei @ 15:00 11 mei @ 17:00

Het idee voor dit evenement is ontstaan rond eind oktober 2016.  Normaal werdt er bij EURO-Motor in Hoevelaken aan het eind van elke maand op vrijdag een sleutelavond gehouden voor de vaste klanten. Het leek Peter Koen, één van de vaste klanten een leuk idee om zo’n avond eens op een andere manier te organiseren, misschien wel internationaal.

Op het Facebook is de MP3 in zowel Nederland als in het buitenland goed vertegenwoordigd met diverse groepen. Als we nu eens de reguliere sleutelavond konden combineren en we nodigen gewoon zoveel als mogelijk buitenlandse MP3 rijders uit, dan hebben we een internationale bijeenkomst. 

Het idee werd met de eigenaar, Geert van Soeren, van EURO-Motor besproken. Geert werd gelijk enthousiast en wilde zijn medewerking hieraan verlenen en gaf ons alle gelegenheid dit te organiseren en stelde zijn locatie gelijk ter beschikking. 

Inmiddels hebben we 5 edities georganiseerd en dit jaar dus de 6e. Het beloofd weer een mooi feest te worden waar vele nieuwe vriendschappen gesmeed worden.

Kom jij ook?

Tickets kun je vanaf 1 april bestellen via onze website: https://www.24hourofhoevelaken.com/

Euro-Motor Hoevelaken

Oosterdorpsstraat 113
Hoevelaken, Utrecht Nederland

1 gedachte over “De 24 uur van Hoevelaken”

 1. De beelden van de rijvaardigheidstraining 21 april 2024 zijn te bekijken via de link onderaan.
  De voorste camera is 4K, de achterste HD.
  Check je youtube instellingen voor de juiste resolutie.
  De beelden zijn niet bewerkt of geknipt, ze staan wel op volgorde, eerst steeds 5 minuten van de voorste camera, dan dezelfde 5 minuten van de achterste camera.
  1 stukje van 5min van de voorste camera mist ivm een computer probleem, dat was tijdens de rit terug en niet heel boeiend dus dat heb ik zo gelaten.

  https://youtube.com/playlist?list=PLRaUOAMISF-2G5mi8LpPP3ZayDqOXQgKm&si=jl2vq0Jzd3sLdGzh

  Beantwoorden

Plaats een reactie