Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De 24 uur van Hoevelaken

De 24 uur van Hoevelaken wordt niet door de MP3 Club georganiseerd, maar is wel een geweldig evenement om bij te wonen!

Een geweldig internationaal evenement met gasten voornamelijk uit Nederland, Duitsland en Belgie. Een evenement wat je als MP3 rijder niet mag missen. Een geweldige belevenis!

19 mei, 2023 @ 15:00 20 mei, 2023 @ 17:00

Het idee voor dit evenement is ontstaan rond eind oktober 2016.  Normaal wordt er bij EURO-Motor in Hoevelaken aan het eind van elke maand op vrijdag een sleutelavond gehouden voor de vaste klanten. Het leek Peter Koen, één van de vaste klanten een leuk idee om zo’n avond eens op een andere manier te organiseren, misschien wel internationaal.

Op het Facebook is de MP3 in zowel Nederland als in het buitenland goed vertegenwoordigd met diverse groepen. Als we nu eens de reguliere sleutelavond konden combineren en we nodigen gewoon zoveel als mogelijk buitenlandse MP3 rijders uit, dan hebben we een internationale bijeenkomst. 

Het idee werd met de eigenaar, Geert van Soeren, van EURO-Motor besproken. Geert werd gelijk enthousiast en wilde zijn medewerking hieraan verlenen en gaf ons alle gelegenheid dit te organiseren en stelde zijn locatie gelijk ter beschikking. 

2 jaar lang hebben we het evenement niet kunnen organiseren door inmiddels bekende redenen. In 2017 was de 1e editie. Dit jaar vieren we dus het lustrum van ons mooie evenement.

We gaan er weer wat moois van maken met z’n allen!

Kom jij ook?

Tickets kun je bestellen via onze website: https://www.24hourofhoevelaken.com/tickets/

The 24 Hour of Hoevelaken

Bekijk de site van Organisator

Euro-Motor Hoevelaken

Oosterdorpsstraat 113
Hoevelaken, Utrecht Nederland
+ Google Maps

5 gedachten over “De 24 uur van Hoevelaken”

Plaats een reactie