Ritverslag Sponsorrit Nick Brouwer Trading door Petra

Eindelijk!

3 juli was het zover… De Nick Brouwer Trading sponsorrit. Eindelijk mochten en konden we weer een rit rijden.

De rit beloofde al wat leuk is om te rijden

De van circa 148 km zou aanvangen bij de Macdonalds Amersfoort Noord en langs allerlei mooie gedeeltes van de provincie Utrecht gaan. De rit beloofde al wat leuk is om te rijden, in zich te hebben. Hoe dan? Pontje bij Eemnes, pittoresk Naarden Vesting, om een gedeelte de Loosdrechtse plassen, langs de vecht met uitzicht allerlei zeer mooie landhuizen, klein stukje A28, naar de rondweg langs stadion Galgenwaard, naar Nieuwgein. Daar de dijk op tot aan Amerongen om daar via de bergweg op naar Leusden.

Dijkjes

Voor het eerst werd er na de lunch gestart in twee groepen van circa 20 motoren. Ongeveer na een uur werd er een stop gepland waar Team Nick Brouwer ons trakteerde op een drankje en koek, waarna de rit verder ging. Verschillende leuke onderdelen wisselde zich in een goed tempo af. In het begin gedeelte was het door verkeerslichten werd een aantal keren gestopt op een veilige plek om de groep weer bij elkaar te brengen. Eenmaal voorbij de koffiestop was gemakkelijker om bij elkaar te blijven. Op naar de 2e pauzeplek langs de Lek. Hierna volgde nog een serieus aantal kilometers over de dijk. Het tempo lag rond de 60km/u zo heeft iedereen genoeg gelegenheid om te genieten van het uitzicht, want dat is op zeker gegarandeerd langs de Lek.
Nog even door Amerongen om te beginnen aan het laatste stuk, ruim 5 km door het bos op naar Woudenberg en dan naar Leusden.

BBQ en verloting

Aangekomen bij Nick Brouwer Trading te Leusden. Daar was alles voor de BBQ in gereedheid gebracht. Lekker stukje vlees, drankje, salades, brood met smeersel, er was meer dan genoeg. Er werd goed voor de rijders gezorgd. O ja en dan ook nog een verloting van 5 mooie prijzen. Het kon niet op!

Groene bril

Na de versnaperingen was er ook gelegenheid om in de showroom te kijken. Allerlei MP3’s en Fuoco’s al dan niet voorzien van mooie en bijzondere kleuren staan te wachten op een nieuwe eigenaar. En heb je dan nog wensen voor een andere uitlaat, velgen, buddy-zadel, topkoffer, helm of windscherm, dan bij je bij Nick aan het juiste adres om je machine geheel naar jouw wensen te voorzien van deze extra’s. Natuurlijk blijf je goed voor je machine zorgen door deze geregeld in onderhoud te doen bij Nick. Wellicht kijk ik een beetje door een groene bril, maar Team Nick zorgt al een paar jaar heel goed voor mij beauty. Moet ook wel, want ze maakt met mij best wat kilometers.

Gastvrij

Dank je wel Nick en Team Nick, voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. Iedereen die mee was, super dat jullie erbij waren. De begeleiders, dank jullie wel, we hebben het maar mooi weer geflikt.

Graag tot een volgende rit, tot dan rij veilig en blijf gezond!

Groetjes
PeDeVi

Btw dit verslag is geschreven vanuit gezichtsveld groep 1.

3 gedachten over “Ritverslag Sponsorrit Nick Brouwer Trading door Petra”

  1. Deze rit was helemaal toppie. Alleen . . . ik had gedacht dat er op de tussenstop ook nog een film was gemaakt . Heb ik iets gemist

    Beantwoorden

Plaats een reactie